1451
نمیشه گفت ضرری داره اما بهتره یکی دو سیکل صبر کنید تا بدن و روان کاملا به ثبات و آرامش برسه و در این مدت اسیدفولیک هر روز مصرف کنید
سلام. حتما تحت نظر فوق تخصص پره ناتال در مراكز دانشگاهي باشيد. ​​​​​​​​​​​​​​www.dratoosabagheri.com
سلام. معمولا اين جفتها بالا ميروند. نگران نباشيد. نزديكي نكنيد.توالت فرنگي استفاده كنيد. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​www.dratoosabagheri.com
سلام خیر مشکلی ندارید وضعیت شما طبیعی است به فکر حفظ بارداری خود باشید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید
سلام اگر مجدد تکرار شد و یا سوزش ادرار داشتید حتما پیگیری کنید موفق باشید.
سلام بله احتمال بارداری وجود دارد موفق باشید
سلام خیر کاری با این علائم نداریم علائم خطر در سه ماهه اول بارداری لکه بینی و یا خون ریزی است که آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید
سلام بله می توانید تحت نظر پزشک اقدام به بارداری داشته باشید اما خود ارضایی عوارض جسمی و روحی زیادی دارد باید آن را ترک کنید تا دچار مشکل نشوید موفق باشید
سلام با توجه به شرح حال شما احتمال کم خونی وجود دارد و سردرد شما مربوط به آن است باید قرص آهن مصرف کنید و بعد از سقط باید تحت نظر پزشک سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.