خیلی به گذشته فکر میکنم چیکار کنم؟

سلام. تو گذشته گیر کردم خاطرات خوب و بدو مدام مرور میکنم و حتی اگه بهترین خاطر زندگیمم باشه با فکر کردن بهش بغض میکنم

خب یادآوری خاطره های گذشته طبیعیه ولی من بیش از حد بهشون فکر میکنم طوری که دست و دلم به زندگی کردن نمیره با این که شرایط الانمم بد نیست

اما یا حسرت گذشته رو میخورم یا استرس آینده رو دارم

بنظرتون مشکل من چیه؟

افسردگی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيز
گذشته تنها ما را از حال دور ميكند اينكه فكر كنيد ،ياد اوري كنيد ان را تكرار نميكند .
همه انچه تجربه كرديد چه خوب چه بد تمام شده و تنها ميتونيد از اون تجربه ها براي ادامه زندگي كمك بگيريد
اين مدام فكر به گذشته نوعي فرار از لحظه حال و سرپوشي براي بي انگيزگي باشه
بهتره يك بار براي خودتون هدف گذاري كنيد كه از زندگي چه ميخواهيد
اين موضوع نميتونه صرفا به دليل افسردگي باشه اما لازمه كه براي ريشه يابي اون جلسات مشاوره فردي داشته باشيد .