سلام من یه دختر دو ساله دارم که وقتی ازش چیزی رو میگیریم یا چیزی که میخواد رو نمیدیم میخوابه رو زمین و قهر میکنه و جیغ میزنه.چهرفتاری داشته باشم؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز وقتی میخواید چیزی رو ازش بگیرید باید به صورت مستقیم نباشه چون ممانعت میکنه سعی کنید حواسشو پرت کنید باید چیزی رو جایگزین کنید معولا بچه رو از چیزی منع نمیکنیم مثلا اگر شی رو پرت میکنه بهش نگید ما اینو پرت نمیکنیم بگید ما فقط میتونیم توپ در سبد پرت کنیم یا اگر میخواید چیزی ازش بگیرید بگید بیا اینو از من بگیر بیا این بازی رو بکنیم مستقیم نگید دست نزن یا بده با تمام این توضیحات دربرابر گریه و جیغ بچه بهترین راه بی توجهی به این رفتار هست در غیر این صورت تقویت میشه وقتی اروم شد بهش توجه کنید وبغلش کنید وسایلی که نمیخواید بهش بدید یا خطرناک هستن رو سعی کنید در دسترسش یا جلو چشمش نباشه موفق باشید