سلام خسته نباشید..من چهارماه پیش یعنی اذر ماه امپول زدم پریود شم همراهش کلومغین و متفورمین هم خوردم.اما بعد دوماه دوباره پریود نشدم. میخواستم بپرسم راه حلی جز امپول وجود داره که باعث پریودبشه هست؟من واقعا از عوارض امپول میترسم و دراین دوسال سه یاچهار بار استفاده کردم اما دیگه نمیخوام. اگر راه حلی وجودداره عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با قرص خوراکی هم میشود پریودهارا اگر تنبلی تخمدان دارید درمان کرد.