با سلام .آیا جوانه ها ومغزها در اثر حرارت خاصیت خود را از دست میدهند،
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام اگر منظور تغییرات محتوای ویتامین و املاح است به فاکتور های زیر بستگی دارد: زمان حرارت دادن( چند دقیقه ماده غذایی حرارت ببیند) میزان حرارت منبع حرارتی( مثلا گاز یا مایکروفر) نوع حرارت( خشک و یا مرطوب) تمامی عوامل فوق در تغییرات خواص مواد موثرند با احترام دکتر پیام فرح بخش

تجربه شما

بله، در دمای بالای چهل درجه آنزیم ها و سایر مواد نیمه زنده موجود در جوانه به تدریج نابود میشوند، بسیار احتیاط کنید که پودر جوانه ای تهیه کنید که تولید کننده این نکات را در خشک کردن و تولید پودر رعایت کرده باشد،