سلام خانم دکتر من توی بارداری اول به عفونت شدید مبتلا شدم با بی توجهی دکتر.و قطع امپول پرولوتون که از هفته 7 تا 14 زدم.توی 16 هفتگی دچار لک درد و یک دفعه کیسه آبم اومد بیرون و پاره شد.کورتاژ بسیار بدی رو گذروندم.(بادست تخلیه کردند)و سه ماه بعد ناخواسته باردارشدم.عفونتم کم شده بود از اول بارداری ام روزی یکی دوفاستون میخوردم و اسپرین.هفته 18 توی شنا متوجه شدم که اب توی رحمم میره و وقتی از اب میام بیرون مثل ادرار بیرون میریزه.وقتی دکتر رفتم گفت که کیسه اومده توی واژن.بعدعفونتم با خارش شدید و همچنان انقباض داشتم و استراحت مطلق شدم تا ماه 7 بارداری.بعد استراحت نسبی تا اخر بارداری.هفته 40 با سزارین دخترم به دنیا اومد.الان بعد 2 سال باردار شدم.و توی 11 هفته و 4 روز طول سرویکسم با سونوی معمولی شکمی 4.8میلی بود.سوالم اینه:این دفعه دارم روزی 2 تا دوفاستون میخورم آیا ممکنه که من دچار سستی دهانه رحم باشم.و بازم زایمان زودرس بگیرم؟ایا سستی دهانه رحم با نارسایی گردن رحم یکیه؟چون طول سرویکسم مناسبه.اما میترسم دهانه شل باشه و بازم بچه سقط بشه.چی کار کنم الان 12 هفته ام هست.توروخداکمک کنید.
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر منظور 48 باشد فعلا خوبست ولی شما 4.8 نوشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مجددا دو هفته بعد سونوی واژینال اندازه بگیرید اگر 48 باشد.