تزریق آمپول پرولوتون در هفته ششم بارداری

سلام خسته نباشید ببخشید هفته شش بارداری هستم و لکه بینی دارم دکتر ۲ تا آمپول پرولوتون ایرانی و قرص فرنوژست داده . حالا شنیدم آمپول پرولوتون تو هفته های پایین خوب نیست میخواستم نظرتونو بدونم و اینکه چه مشکلی ایجاد میکنه تو هفته های پایین ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آمپول پرولوتون در ماههای اول بارداری در موارد تهدید به سقط تجویز میشه تا از سقط جنین جلوگیری بعمل بیاد
وقتی زیر نظر یک پزشک هستید به ایشون اعتماد کنید نه به شنیده ها!