دخالت و سرکوفت مادرم در زندگی مشترک

مادر من همه زندگی من را برای همه تعریف میکنه ابروی من و همسرمو برده بامادر شوهرم جاریم همه در یک ساختمانیم مامانم هر وقت میومد خونم میرفت پیششون یا از خونمون زنگ میزد اینا فلان چیو ندارنا براشون بیارید همش به من و همسرم سرکوفت میزنه ما توجهی نمیکنیم ولی ابروی ادمو همه جا میبره چه کارکنیم البته مشکل حادتر از این حرفاست همش میخواد دستور بده و کنایه بزنه چون بابام برای کم گذاشته البته من زندگی خوبی دارم مامانم نمیزاره زندگیمونو کنیم خیلی خسته شدم از دستش

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
ایکاش به سن خودتون وهمسرتون واینکه چند ساله ازدواج کردید اشاره میکردید
ایا مادر شما با ازدواجتون موافق بوده و رابطه خوبی با همسرتان دارند ؟ قبل از ازدواج هم در روابطتون با مادرتون مشکل داشتید
رابطه مادر وپدرتون با هم به چه نحو است ؟
شما چندخواهر برادر هستید ورابطه مادرتون با دیگر فرزندانشون چطور هست
اگر رابطه تان با پدرتون خوبه با ایشان صحبت کنید وبخواید با مادرتون صحبت کنن ومشکلاتی رو که ناخواسته با رفتاهاشون برای شما به وجود میارند رو گوشزد کنن
اگر فکر میکنید این راهکار عملی نیست در نهایت ادب واحترام خودتون با ایشان صحبت کنید وبخواید حریم زندگی شما رو حفظ کنن
البته اگر پاسخ سوالاتی که پرسیدم رو مینوشتید بهتر میتونستیم باهم پیش بریم