سرزنش و سرکوفتهای مادرم

سلام. مامانم اعتماد بنفس و عزت نفسمو گرفته دلم میخواد زار بزنم مطمئنم شک ندارم ریشه اصلی بدبختیهام از نیش و کنایه مادرمه. ۲۳ ساله دارم تحملش میکنم. خاله هامم همینطورین اما مادرم بدتره. خسته ام دلم میخواد فرار کنم خیلی سخته. فکر میکنه با حرفهاش میتونه باعث بشه که من به خودم بیام اما درک نمیکنه داره منو با خاک یکسان میکنه. کاش میشد آدم از مادرش طلاق بگیره. چندساله به این فکر میکنم اگه مادرم بمیره گریه ام نمیاد و آرامش زندگیم شروع میشه و من موفقترین و خوشحالترین و مثبت ترین آدم روی زمینم. خیلی حال روحیم بده کمکم کنید.

نمیتونم با مشاور حضوری در میون بذارم چون متاسفانه سرشناسیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

خشم و ناراحتی از مادرتان را گفتید و حتما شرایط برایتان بسیار ملتهب است.

و درآغاز راه کنار آمدن اولین و مهمترین حل و فصل شدن این احساسات منفی شماست.
در گام بعدی باید بررسی شود مواردی که مادرتان شما را مورد سرزنش قرار میدهند چیست و چه چیزهایی را شما می توانید تغییر دهید (یعنی اگر آن خشم مباشد قبول دارید که ایشون درست میگویند).
و بعد تمرین مهارت تصمیم گیری و قاطعیت است.
درسته فرمودید امکان مراجعه حضوری به مشاور را ندارید، امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان مشاوره تلفنی و انلاین نیز فراهم شده، رابطه با مادر کاملا احساسی است و شما هر چقدر هم تکنیک ها را بیاموزید نیاز دارید به حرف زدن بیان احساسات ناخوشایند شاید ناپسندتان، بنابراین از گزینه های دیگر حتما بهره بگیرید.

در کل وقتی که بر سر مسائل بسیار ناچیز بین شما و مادرتان مشاجره به وجود آمد؛ از این موقعیت فرار نکرده و پیوسته خونسردی خود را حفظ کنید. تلاش کنید ضمن بیان واضح و روشن عقاید و دیدگاه های خود، مادرتان را به آرامش دعوت کنید. بدانید که تنها با آرامش و آشتی می توانید زندگی سالم و بی دغدغه ای داشته باشید.

اگر مادر شما به حرف های منطقی شما اهمیت نداد و عصبانیتش فروننشست، بحث را ادامه ندهید و با کمال آرامش برای او نامه ای بنویسید و آن را با تشکر از زحماتی که او تا به حال برای شما متحمل شده است، شروع کنید و بعد دلایل و خواسته های منطقی تان را ذکر کنید.

◀◀به یاد داشته باشید:
بهترین موقع برای ادامه بحث به دو دلیل زیر، فردای روز بحث و جدل است:
الف. شما و مادرتان اعصابی راحت تر دارید.

ب. موضوع بحث هنوز تازه است و موضوعیت دارد.

در جلسه ای که با هم به گفتگو می پردازید، این نکات را رعایت کنید:

1. هر کس باید نقطه نظرات خود را به راحتی و بدون واهمه بیان کند.

2. هر دو خواسته هایشان را مطرح کرده و تلاش کنند در پایان به یک جمع بندی صلح آمیز و دوستانه برسند.

3. طرفین باید در این جلسه کمی به طرف مقابل هم ارفاق کنند و در برابر نظرات مخالف، انعطاف بیشتری نشان دهند.

4. مهمترین قانون! فریاد زدن بر سر یکدیگر ممنوع!

در صورتی که بحث به بی راهه و دعوا کشیده شود، دوباره ادامه بحث را به زمانی دیگر موکول کنید.

شاد باشید🌹🌹🌹