وزن بچه م تو سونو 32 هفته 1798 بود که سریعا دکتر برام سونو داپلر نوشت. تو سونو داپلر وزن 2018 با 100 گرم احتمال خطا نشون. داد. مطمین شدم خونرسانی جفت مشکلی نداره و مشکل تغذیه نامناسب بوده. از طرفی دکترم معاینه کرد و گفت دهانه رحمت خیلی نرم شده استراحت مطلق کن. تا خدای نکرده زایمان زودرس نیاریامپول بتا هم 6 تا زدم. پرولوتون هم هفته ای یکی میزنم. ایزوپرین ههم روزی سه تا میخورم با این حال میترسم زایمان زودرس بیارم. چیکار کنم.؟ چی بخورم که وزنش بره بالا لیدی میل کسی استفاده کرده.؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام با کاهش استرس و اضطراب شرایط بهتری را برای خود و جنین تان فراهم کنید. در ضمن طبق گفته پزشک و تحت نظر وی رفتار نمایید. و با وزن گیری مناسب و خوردن هر 4 گروه اصلی مواد غذایی شرایط رشد بهتر جنین تان را مهیا نمایید.