سلام وقتتون بخیر؛ من سه ماه و سه هفته هست که خدا رو شکر باردارم توی سونوی اولین مرحله غربالگریم تشخیص دادن که من رحمم دوشاخه هست و تشخیص سرکلاژ کردن رو برام دادن؛ حالا باتوجه به اینکه من کارمندم به نظرتون اگه سرکلاژ کنم می تونم باز هم سرکار بیام؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر عزیز دلم بستگی به نوع دو شاخ بودن داره اگر شدت اون زیاده وسر کارتون امکان استراحت کافی ندارین توصیه میشه سر کار نرین .