سلام. من هفته 15 هستم و تست غربالگریم مشکوک بود و پیشنهاد شده امینیوسنتز انجام بدم. اما تمایل دارم به جای آن از تست غیر تهاجمی تشخیص سندروم داون استفاده کنم. ممکنه من رو راهنمایی کنید که به کجا باید مراجعه کنم. ممنونم.
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز بله شما می توانید به آزمایشگاه ژنتیک دکتر کریمی نژاد واقع درشهرک غرب (شماره تماس 88363955) مراجعه کنید با تشکر