آزمایشات غربالگری یا آمینیوسنتز را باید انجام دهم؟

سلام  خدمت مشاورهای سایت.

من تازه وارد هفته ی ۱۲ بارداری شدم و از اول بارداری به خاطر لکه بینی و هماتوم نتونستم به دکتر خودم که متخصص پریناتالوژی هست مراجعه کنم. اگه امکان داره کمکم کنید.

من سابقه ۴ تا سقط دارم و یک زایمان هم داشتم که متاسفانه دخترم مبتلا به سندرم ترنر هست.

آزمایش کاریوتایپ خودم و همسرم کاملا سالم هست و هیچگونه سابقه بیماری در خانواده هیچ کدوم وجود نداره.

متخصص ژنتیک گفتند میتونی باردار بشی و توی بارداری آزمایشات لازم رو انجام بدی.

حالا سوال من از شما اینه که با توجه به دوری راه و دسترسی نداشتن به دکترم و لکه بینی و هماتومم، آیا باید آزمایش غربالگری و ان تی رو انجام بدم یا فقط باید آمینیوسنتز رو انجام بدم. کی باید برای انجام آزمایش به شهرستان مراجعه کنم؟ در حال حاظر انوکسپارین و آسپرین و شیاف سیکلوژست استفاده میکنم.

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن۳۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به سابقه مستقیما آمنیوسنتز انجام دهید