با سلام من23 سالمه 3 ماهه که پریود نشدم.همیشه پریودهام نامنظم بوده و 2ماه یک بار پریود میشدم اما این بار 3ماهه که پریود نشدم به دکتر مراجعه کردم برام سنوگرافی نوشت در جواب سنوگرافیم: رحم سایز و اکوی میومتریال طبیعی دارد آندومتر به ضخامت 5mmو منظم است. تخمدانها ابعاد و اکوی pcoدارند. در تخمدان راست فولیکول دامیننت 13mmمشهود است مایع آزاد در کلدوساک خلفی لگن مشهود نیست. آیا مشکل جدی دارم؟احتمال باردار نشدنم هست؟منظور از pcoچیه؟من موهای زائد هم دارم آزمایش هورمونی هم دادم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام با توجه به نتایج سونوگرافی شما مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (pco) هستید که به راحتی قابل درمان است برای گرفتن درمان به پزشک تان مراجعه نمایید. پس از رفع مشکل شما قادر هستید باردار شوید.