سلام.من این ماه برای بارداری اقدام کردم.الان 2 روز از زمان پریودم گذشته ولی من پریود نشدم.همیشه هم منظم بوده سیکل هام.کیست و عفونت هم ندارم.امروز که 2 روز از وقت پریودیم گذشته ازمایش خون دادم hcg کمتر از 1 بود ایا هنوزم احتمال باردار بودن من هست؟و ازمایش زود انجام شده ؟ یا جواب ازمایش درسته؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام هر دو حالت ممکنه تا یک هفته منتظر بمانید و دوباره آز بدهید