خاطرات تلخ جنسی با همسر

 سلام. طلاق گرفتم خاطرات جنسی که با همسرم داشتم همش در ذهنم هست به نوعی ارتباطش با من با خشونت بوده و من اذیت شدم کارهای مجبورم میکرد انجام بدم که دوست نداشتم لب دادنش هم حتی اذیت کننده بود همه چی رابطه جنسی من با این شوهر خشونت بوده چطوری تجربه های تلخ جنسی را باید فراموش کنم از مردها میترسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقت بخیر

این موضوع بار هیجانی سنگینی را به شماوارد کرده بنابراین ممکن است هیچگاه فراموش نشود اما با

روش هایی می توان این بار هیجانی را کاهش داد و زندگی عادی خود را شروع نمود.

افرادی که مورد آزار جنسی قرار گرفته اند بسته به نوع  اين آزار و اثری که روی آنها داشته مي توانند دچار

اختلالات ريشه دار جنسی شوند

این افراد  معمولا دچار  احساس حقارت بوده  و  دچار  ضعف عزت  نفس می شوند ، بنابراین ممکن است

احساس کنند دیگران  نیز قصد  تحقیرشان را  دارند  بنابراین بهتر  است  از این موضوع  آگاه  شوید که این

احساسات به دلیل  تجربه بد بوده است و بایستی به خودتان کمک شود تا روی نقاط مثبت و ویژگی های

مثبت خود تمرکز  کنید و البته در کنار آن  احساسات  منفی  را نیز ابراز نمایید بعنوان مثال احساستان

نسبت به رابطه خشونت بار با همسرتان را بنویسد.

سپس سعی کند روی خصوصیات مثبت خود تمرکز کرده و آن ها را بنویسد

لازم است  این کار بارها تکرار شود تا  بتوانید بتدریج  از احساس حقارت رها گردید و البته پیشنهاد می

شود بتدریج  وارد روابط  مثبت  اجتماعی  گردید بعنوان مثال  باشگاه های ورزشی یا کلاس های هنری

و....

و سعی کند توانمندی های خود را افزایش دهد

و اگر از تماس جسمی واهمه دارید بتدریج این تماس را شروع نماید هرچند در ابتدا منجر به استرس شود

اما این کار را بتدریج انجام دهد

و اگر  تصمیم به ازدواج داشید بهتر است  قبل از برقراری رابطه  جسمی و جنسی  ابتدا از نظر

عاطفی به همسرتان نزدیک شوید تا بتوانید از احساساتتان به همسر بگوید و در برقراری رابطه جسمی

و جنسی نیز از همسر بخواهید به  خواسته ها  و نیازهایتان احترام بگذارد و سعی کند در این رابطه از

مواردی که برایتان خوشایندتر است شروع کنید.
البته قبل از شروع رابطه حتما به مشاور رجوع نمایید