سلام ...من بعضی از روزا یه خارش مختصری میگیرم ولی خودش خود به خود خوب میشه معمولا یکی دو روز قبل پریودی و روز پانزدهم بعد پریودیم...ولی بقیه روزا ترشحاتم معمولی و خارش ندارم ..خودش خود به خود رفع میشه و علایمی نداره ایا عفونت دارم یا باید دارو مصرف کنم.تست پاپ اسمیر هم دادم مشکلی نبوده..ممکنه به خاطر تغییر هورمون ها باشه
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

معمولا بعضی عفونت ها مثل قارچ این طوری علامت می دهند نیاز به معاینه است.