ساک حاملگی مختصرا نامنظم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 106 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام،من ۶ هفته و ۶روز که از بارداريم میگذره و هفته گذشته به جایی برای  سونوگرافی شکمی مراجعه کردم و گفتند جنین ضربان قلب نداره و رشد نکرده و ساک حاملگی مختصرا نامنظم روز بعد به پزشک خودم مراجعه کردم و سونو واژينال انجام دادن و گفتن جنین رشد کرده و ضربان قلب هم مشاهده شد،حالا میخوام بدونم اینکه گفته بودن ساک نامنظم یعنی سقط ميشه؟دکتر خودم در این باره چیزی نگفتن منم آنقدر خوشحال شدم یادم رفت بپرسم

الانم دکترم ایران نیستن و دسترسی بهشون ندارم

خیلی نگرانم میشه زودتر جوابمو بدید،ممنون ميشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز جنین  شما مشکلی ندارد بنابراین نگران نباشید شما تهدید به سقط نیستید

تجربه شما

خدا رو شکر،ممنونم خانم کارشناس امیدوارم کرديد