سلام خسته نباشید من در ماشین همسرم ناس پیدا کردم هر شب هم با هم دعوامون میشه دیگه دیدم نسبت بهش عوض شده خیلی بهش بدبین شدم فکر میکنم هر چی که بهم میگه دروغه خودمم دیگه خسته شدم چون فکرم همش مشغوله الان کجاست چیکار میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
حالتهاي شما نسبت به همسرتون طبيعي است چون با رفتاهايي كه ايشان با شما داشتند حق داريد كه به او بي اعتماد شويد.
اما بايد تصميم خود را بگيريد كه يااين وضع را بپذيريد يا نه و اگر نمي خواهيد اين وضع را بپذيريد بايد به او كمك كنيد كه ترك كند.
در ابتدا بهتر است در فرصت مناسب بااو صحبت كنيد و بگوييد متوجه حالتهاي غير طبيعي و تغييرات او شديد و نگرانيد ،قصد داريد كمكش كنيد، ميتونيد پيشمعاد بديد به مركز درماني ترك اعتياد و پزشك مراجعه كنند،
اما اگر نپذيرفت و انكار كرد بهتره وضع حاضر را نپذيريد و مراعات ايشان را نكنيد، سعي كنيد بازخوردهايي به او بدهيد كه متوجه بشن شما از تغيير رفتارها و حالتهاي او متوجه هستيد و اطلاع داريد،و سعي كنيد شرايط را براي مصرف ايشان سخت كنيد حتي اگر لازمه كمي از او فاصله بگيريد و نخواييد نيازهايش رو براورده كنيد،تا به اعتراض كردن از طرف ايشان برسيد، در ان لحظه از اوبخواهيد كه شرايط را تغيير دهد و شما كمكش خواهيد كرد در عير اين صورت ًهر اتفاقي ممكنه براي رابطه شما با همسرتون بيفته.