ترس از آلوده بودن سوزن آزمایش خون

سلام خسته نباشید
من دیروز صبح آزمایش خون دادم چون خیلی میترسم از همون اول رومو کردم اون ور و اصلا چیزی رو ندیدم
میخواستم بپرسم ممکنه تو آزمایشگاه ها از سوزن یا سورنگ نو استفاده نکنن؟
از دیروز مدام افکار منفی میاد سراغم که نکنه سوزنو عوض نکرده باشه و مثلا آلوده به ویروس اچ آی وی بوده باشه
در آزمایشگاه ها ممکنه همین چیزی؟ یا این فکرها فقط از وسواس منه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام دوست عزیز نگرانی بیجا داربد . سرنگها همه یکبار مصرفه.🌹
لطفا در اینستا با ما باشید
gloriaclinic