سلام ..خواهش میکنم سوال منو پاسخ بدین.ایا شستن مجرای ادرار یا واژن یا مقعد با دست الوده به کرونا در دستشویی باعث ورود ویروس به بدن میشه؟من باردارم و دستشویی عمومی رفتم و نگرانم دستم الوده بوده باشه و هنگام شستشوی مجاری ادرار کرونا وارد واژنم بشه و به جنین اسیب بزنه؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

کرونا از دسته ویروس های آنفلوآنزاست که سبستم تنفسی رو‌درگیر میکنه نه ناحیه تناسلی رو و هنوز مشخص نشده که از طریق جفت در مادر آلوده به جنین منتقل میشه یا خیر