مستقل نبودن همسر

سلام خانم دکتر من پدرم خیلی پیر ۱۰ تا خواهر برادریم همشون پدرم و انداختن سر من منم چون دستام زخمه خیلی اذیت میشم برم بهش برسم پولم داره چون میبینن من نزدیکشم راضی نمیشن پرستار براش بگیرن به همسرمم میگم بریم یه جای دیگه خونه بگیریم به خاطر مامان باباش از اینجا تکون نمیخوره چی کار باید کنم به چه زبونی بهش بگم الان ۴ ساله ازدواج کردیم بچه اولم و دکتر گفت باید استراحت کنی به خاطر پدرم نتونستم استراحت کنم افتاد منم دلم بچه میخواد چی کار باید کنم شوهرم راضی نمیشه از اینجا بلند شیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم،
من نمیدونم داستان شما دقیقا چیه تا جایی که من متوجه شدم اصلی ترین موضوع  اینکه شما باید بتونید نه بگید به خواسته های نامتعارف یا خواسته هایی که براتون به هر دلیلی مقدور نیست.
این به اینکه شما خونتون نزدیک پدرتون هست ربطی نداره، وقتی براتون مقدور نیست بگید نه و با جدیت روی حرف خودتون بمونید.

شما حق دارید زندگی کنید، استراحت کنید و .... این حق و خودتون باید برای خودتون ایجاد کنید بقیه نمیان اینو به شما تعارف کنند، میدونید چی میگم؟ روی خواسته های بالغانه خودتون بمونید و عذاب وجدان هم نگیرید به جای اجبار به رفتار خلاف میلتون به حل مسله و پیشنهادهایی که میتونه از طرف شما مطرح بشه فکر کنید.
براتون ارزوی موفقیت دارم.