سلام. همسر من وقتی ازم ناراحت میره پیش خانوادش ازم بد میگه و توهین میکنه اونا هم پیش بقیه بدمو میگن چند بار بهش تذکر داد و حتی قهر هم کردم ولی فایده نداره من توان رفتن به مشاوره رو ندارم شما کمکم کنین و یک مورد دیگه اینکه من با خانواده شوهرم تو یک ساختمونیم با یک اتاق 12 متری و یک آشپزخونه و دو تا بچه هم دارم واقعا سخته برام نه جای خوابمون معلومه نه جای مهمونمون و...و من دلم میخواد مستقل بشم ولی شوهرم راضی نمیشه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید مواردی که فرمودین میتونه نشانه وابستگی همسرتون به خانواده اش باشه و سعی در جدا کردن و یا مشخصا تذکر دادن رابطه تون رو خراب تر میکنه.بهتر هست اول با همسرتون اعتماد سازی کنید بعد حریم سازی .