خواستگاری به روش سنتی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 85 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یه سوالی داشتم دوست دارم نظرتون رو بدونم ممنون میشم راهنماییم کنین حدود یک الی دو سال پیش فکر کنم بود یکی از دوستان مادرم با اینکه منو ندیده بود پیشنهاد آشنایی من و پسرش رو داد دقیقا یادم نیست چطوری شد ولی بعد از موافقت ما ایشون به پسرش گفتن و پسرش هم گفت آمادگی ازدواج نداره و من خیلی از این مسئله ناراحت شدم که چرا با پسرش هماهنگ نکرده بعد پیشنهاد بده، این خانم دو تا پسر داشت و این پیشنهاد برای پسر کوچکش بود، حالا بعد اون ماجرا حدود یک ماه پیش منو مامانم اتفاقی اون خانم را دیدیم  و ایشون اومده به مادرم گفته که از من خوشش اومده برای پسر بزرگش (ایشون کانادا هستن)  و گفتن که عکس دخترتو بفرست برام که به پسرش نشون بده ولی من دوست ندارم شرایط گذشته مجددا تکرار بشه و نمیدونم اصلا پسرشون در جریان هستن یا نه، از طرفی مامانم تمایل داره عکس بدیم بهشون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزيز سلام
مهم ملاكهاي انتخابي شما واسه همسر آيندتون هستش. اگر تمايلي نداريد اجباري براي اين كار نبايد باشه.
شاد و پيروز باشيد.

تجربه شما

به نظر من اول با خود طرف صحبت کنید.. باید دو طرف کمی با هم آشنا بشن.خانوادها در جریان باشن...و اگه من جای شما بودم اصلا قبول نمیکردم. بخاطر مساله قبلی که ایجاد شد چون بعدها ممکنه همین مشکل ساز بشه