نگاه کردن مردی در خیابان به من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 294 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من متاهلم شوهرمم دوست دارم یه چند وقتی میشه یه آقایی که چندسال پیش اومده بودن خونمون لوله لباسشویی مونو وصل کنه الان اون آدم پس از چند سال هی تو خیابون خیره میشه منو نگاه می کنه یه جاهایی که حواسم نیست یهو سر راهمه و نگاه میکنه به خانوادم و شوهرم گفتم ولی ازشون قول گرفتم که کاری نکنن یه بار با مامانمم بودم به مامانم نشونش دادم و مامانمم باهاش با عصبانیت برخورد کرد سرشو انداخت پایین رفت تا اینکه چند وقت گذشت پیداش نبود تا امروز که داشتم با مادرم از خیابون رد میشدم یک دفعه دیدم از اونور خیابون اومد اینور نگاه میکرد منو که منم بهش گفتم با عصبانیت چرا نگاه می کنی نگاه داره سرشو انداخت پایین رفت و اینم بگم از شوهرم شنیدم که این آدم زن و بچه هم داره و کمی لکنت زبان همیشه هم تنهاست کسی زیاد محلش نمیزاره نمی دونم چیکار کنم میترسم نگرانم هر وقت می بینمش اعصابم تا چند روز خورده یه راهنمایی کنید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید به استناد شهادت شهود و مطابق مواد ذیل شکایت خود را تقدیم مراجع قضایی کنید

بر اساس ماده ۶۳۸  بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی: «هرکس علنا» در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دوماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نیست ولی عفت عمومی را جریحه‌دار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

همچنبن طبق ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی: «هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین نماید، به حبس از دو تا شش ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد» و در نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه در خصوص این ماده آمده است: «به کار بردن لفظ یا الفاظ رکیک جهت تحقق جرم موضوع ماده ۶۱۹ شرط نیست و چنانچه مسلم شود که مردی به قصد مزاحمت زنی را تعقیب کرده است، قابل مجازات است.»
موفق باشید

تجربه شما

اون آدم خیلی مهربونه

شک نکن دنیای تو کوچیکه