لیفت صورت با دستگاه RF

با سلام من صورتم کنار گونه ام از بچگی حالت برآمدگی داره یعنی صورتم قرینه نیست خیلی معلوم نیست ولی من دارم حساس میشم یکی از دوستان اینجا گفتن لیپوساکشن صورت انجام نده خطرناکه بجاش برو لاغری موضعی و ماساژ بادستگاه RF ببخشید این دستگاه مشکل من را حل میکنه ؟هزینه اش حدودا چقدر میشه خواهشا کمی راهنمایی کنید با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

شما می توانید از روش هایی مانند اگزیمیا ، ال پی جی ، مولتی پاور و ... استفاده کنید

جهت اطلاعات بیشتر با شماره 02175900 تماس حاصل فرمایید .