نشسته نماز خواندن صحیح است؟

با سلام خانمی هستم با اینکه جوان هستم ولی خودم احساس میکنم که نمیتونم ایستاده نماز بخونم به علت بیماری درونی؛ چون  بیماریم جوریه که خجالت هم میکشم رودرو از حاج آقای مسجد سوال کنم آیا نشسته نماز خواندن من صحیح است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
گفتید حس می‌کنم نمی‌توانم ایستاده بخوانم.
من نمی‌دانم آیا واقعاً از ایستاده خواندن ناتوانید یا احساس می‌کنید نمی‌توانید.
آیا دکتر گفته نباید بایستید و ضرر دارد؟ آیا واقعاً نمی‌توانید بایستید؟ دراین صورت به دیوار تکیه دهید و نماز بخوانید. اگر این را هم نمی‌توانید انجام دهید، نشسته نماز بخوانید. اما باید مطمئن باشید نمی‌توانید ایستاده بخوانید.
موفق باشید.