خوردن سبزی نشسته در بارداری

385 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام و خسته نباشید خدمت شما. من در هفته 17 بارداری هستم و متاسفانه دیشب ندانسته مقداری سبزی خوردن نشسته خوردم . میخواستم بدونم امکان داره واسه جنین خطر داشته باشه و منجر به سقط جنین بشه؟ به شدت نگرانم و دلشوره دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند موسسه مطبوعاتی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بیشتر دقت کنید و نگران نباشید. مشکلی ایجاد نخواهد شد ولی اگر تکرار شود شود امکان بروز سقط....را موجب میشود. شب خوش

تجربه شما

با سلام .ممنون از پاسخگویتون