مجازات فحاشی ناموسی

شوهرم فحش ناموسی به یه آقا داد،الان اون آقا ازش شکایت کرده،۳نفر اونجا بودن که دیدن،حالا میخوام بدونم اگه اونا شهادت بدن بر علیه شوهرم مجازاتش چیه؟ و اگه شهادت ندن مجازاتش چیه؟ اگه شاهد نخواد بره برای شهادت بزور میبرنش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
تعیین مجازات بستگی به الفاظ مورد نظر و محتوی شهادت دارد.چنانچه لفظ به کار رفته در حد مجازات قذف باشد(تهمت زنا یا لواط به افراد) مجازات آن 80 ضربه شلاق است و چنانچه لفظ ناسزا در حد قذف نباشد مجازات آن در صورت اثبات ، به تصمیم قاضی تا 74ضربه شلاق و یا جریمه به میزان 5 هزارتومان تا 100هزار تومان می باشد.
ضمناً هیچ کس به شهادت اجبار نمی شود.
موفق باشید