سلام. خانمی ۳۰ ساله هستم که بصورت ارثی میگرن دارم که روزانه و شدید هست.چندین بار هم مورد درمان قرار گرفته ام که بعد از قطع داروها فوری سردردهایم برگشته و به طور کل بیفایده بوده است. تا اینکه دکتری در داروخانه این کپسول را به من معرفی کرد آیا مصرف کپسول گیاهی میگرافار به صورت روزی دو تا برای استفاده به مدت چند ماه میتواند سردردم را کم کندیا درمان کند؟ممنون میشم پاسخ کامل دهید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام‌میگرن که قابل درمان نیست
میتوانید امتحان کنید شاید با مصرف کپسول شدت و دفعات حملات میگرن کمتر شود
بهترین راه رفع میگرن تزریق بوتاکس است که
fdaهم تایید کرده
و برای چند ماه از شر میگرن در امانید.
لطفا در اینستاگرام با ما باشید
gloriaclinic