حریم شخصی کودک

 سلام. پسرم ۵ سالشه دو سه بار پدرشوهرم به فکر خودش به شوخی دست به اندام تناسلی پسرم زده. و پسرمم میبینم که حساس شده و به اندام بقیه دست میزنه تو خانواده من. حالا من موندم چه کنم؟ شوهرمم میگه نمیتونم اعتراض کنم. یه بار هم گفتم بابا نکن اینکارو. و به مادرشوهرمم تذکر دادم. چیکار کنم پسرم اینکارو تکرار نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
متاسفانه بچه ها بسیار سریع یادگیری مشاهده ای دارند در موقعیتی ک دست نمی زنه و اصلا در اون شرایط نیست دراین باره بااو بصورت قصه حرف بزنید که کار درستی نیست
و بعد براش کارت رفتاری تدارک ببینید مثلا جدولی بکشید که اگر هربار دست نزد یه ستاره بدید و بعد سه ستاره جایزه
حتما بزرگترها رو آگاه کنید از کار اشتباهشان.