دخالت پدرشوهر در حریم خصوصی من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1953 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام.

من یازده ساله ازدواج کردم و یک دختر هم دارم. خانواده همسرم ایران ساکن نیستن به غیر از پدرش. متاسفانه همسرم خیلی تحت تاثیر پدرشه تا جایی که حساب کتاب مالی رو هم به اون سپرده، پدر همسرم متاسفانه فرد بسیار مداخله گریه و در ریزترین جزئیات زندگی من حتی شخصی ترینش مثل چاق شدنم بعد از زایمان دخالت می کنه و متاسفانه همش حرف های بیهوده درباره قطع ارتباط شوهرم با خانواده من رو یادش میده. از اول زندگی تا حالا حتی یک مورد دعوا نداشتیم که یه سرش به پدرشوهرم وصل نشه. مادر همسرم فوت شده و پدر همسرم از این مردایی هست که معتقد به خوش گذرونی در هر زمینه ایه. جدیدا هم به شوهرم یاد داده که اگه زنت سرکار می ره تو نباید حتی یک ریال بهش بدی و این در شرایطی اتفاق می افته که بخاطر فوت پدرم من مجبورم بخشی از حقوقم رو به مادرم بپردازم. نمی دونم چیکار کنم که شوهرم حرف های زندگیمون رو به پدرش نگه و این قدر اختلاف درست نکنه

ممنون از راهنمایی شما

اطلاعات تکمیلی

سن 43 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
جنگیدن و بدگویی از پدر همسرتان برای تغییر وضعیت کاملا اشتباه است .سعی کنید ارتباط صمیمانه تری باهمسرتان داشته باشید .هر چقدر رابطه شما صمیمی تر باشد ،وبه یکدیگر نزدیک باشید ،پدر همسرتان نمیتواند بین شما نفوذ کنند .راههای ایجاد صمیمیت بیشتر را یاد بگیرید ،نیازی به جنگیدن نیست فقط باید تلاش کنید که جایگاه خودرا با رفتار درست تثبیت کنید .با همسرتان نباید مقابله مستقیم کنید ،به او نگویید :چرا پدرت انقدر دخالت می‌کند” ،هنوز پدرت برات تصمیم میگیره
بیشتر مطالعه کنید ببینید برای ایجاد صمیمیت بیشتر چه کارهایی باید انجام دهید ؟چه مهارتهایی باید یاد بگیرید ؟روی پدر همسرتان حساس نشوید !تمرکز خودرا روی بهتر شدن رابطه تان با همسرتان بگذارید .سعی کنید افکار منفی را از خود دور کنید .و به پدر همسرتان بیشتر محبت کنید .به فکر تغییر همسرتان نباشید ،زاویه دید خودرا تغییر دهید تا وضعیت بهتر شود .

                       شاد و موفق باشید‌🌷🙏🏻

تجربه شما

کاری کن پدر شوهرت ازدواج کنه

اول از همه باید بفهمی چرا همسرت به شدت به پدرش وابسته است آیا این وابستگی کاذب است و با ترفند و نیرنگ بوجود آمده یا کلا همسرت یک فرد وابسته است و استقلال شخصیت نداره

اگه کاذب باشه شما هم مجبوری با ترفند و نیرنگ همسرت از پدرش جدا کنی و اگه شخصیت وابسته داره با کمک یک روانشناس بالینی و یا مشاور ماهر شخصیتش اصلاح کنی

سعی کن اگه ممکنه شهر محل زندگیت تغییر بده اگه شغل همسرت وابسته به پدرش هست همسرت تشویق کن تا در شغلش مستقل بشه قطعا درآمدش هم بیشتر میشه