خواندن دعای چله

سلام خسته نباشین. میشه همزمان برای دو موضوع مختلف مثلا یکی کاری و یکی احساسی 2 چله گرفت یعنی اگه برای کاری مثلا صلوات میرستم برای احساسی آیت الکرسی میخونم اینا هم زمان باشه یا صبر کنیم چله یکی تموم بشه اون یکیو شروع کنم این که میگن سنگینی میاره و اینا چی میشه کمکم کنید مهمه برام؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
همزمانی دو چله هیچ اشکالی ندارد و اصلاً سنگینی نمی‌آورد مگر اینکه برای خودِ شما سخت و سنگین باشد. اگر شما با این قضیه مشکل ندارید و خسته نمی‌شوید، دو چله را باهم بگیرید.

موفق و حاجت‌روا باشید.