بدخلقی های همسر

سلام خسته نباشید.من چهارساله عروسی کردم.ازماه اول زندگیمون باشوهرم جر و بحث داریم. ایراد میگیره از خونه ازکارای من و از بچه یکساله همش داد میزنه و اگه جوابش رو بدم عصبانی میشه و میاد سمتم و از همون اوایل ازدواجمون دست به زن داشت وحتی تو بارداریم در صورتم و سرم میزد‌. در دعوامون حتی به خانواده من ناسزا میگه چیکار کنم؟تا حالا تو موقعیت های مناسب بهش چند بارگفتم که دوست ندارم به خانوادم توهین کنه اما میگه من متوجه نمیشم تو عصبانیت چی میگم .ولی همه حرفاشم تو اوج عصبانیت میگه. همیشه در حال مقایسه کردن من وجاری هام هست وعیب منو میگیره .اصلا کارهای که من وخودش ربط داره رو نمیگه مثلا وام میگیره هیچی به من نمیگه وخرج میکنه میپرسم هم میگه به تو ربطی نداره و...چیکارکنم خانوادشون هم مردسالاره تحت تاثیر اونا .همسرمم همونجوریه.با خانواده من رفت و آمد زیاد نداره ولی به من میگه چون تو زنی مجبوری بیای خانه خانوادم. واگه خانوادش به من چیزی بگن اون از من طرفداری نمیکنه خودمم ازحق خودم دفاع میکنم منو دعوا میکنه چیکارکنم احساس افسردگی گرفتم خسته شدم بخدا خیلی اینروزا بی صبرشدم و به بچه یکساله ام پرخاشگری میکنم بیشترم بخاطر بی توجهی های همسرم.خونه نیست وقتی هم میاد خوابه یا تو گوشی.حتی این اخلاقاش روی ارتباط جنسی مونم تاثیرگذاشته و نمیاد سمتم. ببخشید طولانی شد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متاسفانه از شما برای تغییر همسرتان کاری ساخته نیست.
دو راه بیشتر متصور نیستم : راه اول پذیرفتن همسرتون همین مدلی که هست و مراقبت از خودتون و فرزندتون برای اینکه تا جای ممکن از آسیب کم کنید یعنی وقتی بدونید ایشون این اخلاقها رو دارند پس ازایشون انتظار حمایت یا شفافیت مالی و ... ندارید و دیگه به این نداشته ها فکر نمیکنید و  غصه نمیخورید چون همینجوری که هستند شما پذیرفتید!
راه دوم اینکه شما این شرایط رو نمیپذیرید و براتون قابل تحمل نیست و به یک رابطه سالم فکر میکنید پس باید برای خارج شدن ازین رابطه آماده بشید.