بدخلقی همسرم با خانواده ام

سلام خسته نباشید.

من ۲۰ سالمه و شوهرم ۳۲. یک سال عقد بودم و ۶ ماهه عروسی کردیم. شوهرمو خانوادشم از قدیم با خانوادم فامیل بودن. من خانواده خیلی محترمی دارم پدر و مادرم کارمندن وضعشون خوبه و خیلی هم دامادشونو دوست دارن چون دو تا بچه بیشتر ندارن‌. داداشمم خیلی دوستش داره شوهرمو. تا وقتی که ما عقد بودیم همسرم هر روز هم صبحانه هم ناهار هم شام خونه ما بود رفتارشم خیلی خوب بود باهاشون هر روز با داداشم میرفتن گردش خلاصه که خیلی محبت میکردن با خانوادم به همدیگه. خانوادمم خیلی بهش احترام قائلن جوری که هیچ کدومشون پیشش پا دراز نمیکنن

بعد یک سال که عروسی کردیم الان ۶ ماهه همسرم اصلا نمیره پیش خانوادم خیلی سرد شده باهاشون انگار فقط منتظر عروسی بوده که باهاشون قطع رابطه کنه کاری با من نداره میگه تو هر وقت خواستی برو خانوادتو ببین ولی خواهشا به من نگو بیام پیش اونا.

من خودم خیلی خیلی زیاد به خانواده همسرم احترام میذارم به مامانش کمک میکنم هر روز میریم بهشون سر میزنیم تو همه مناسبتا براشون کادو میخرم ولی همسرم کلا عوض شده میگه خب این کارا وظیفته که میکنی تو عروسشون هستی

اصلا این همه عوض شدن همسرم باور نکردنیه برام.باهاشم زیاد صحبت کردم میگم دلیل اینکارات چیه همش فقط میگه هیچی من مشکلی با خانوادت ندارم فقط اینجوری راحت ترم.

اینو هم مطمعنم که از خانوادم کسی چیزی بهش نگفته تا حالا همیشه دوستش داشتن و براش احترام گذاشتن

خواهش میکنم راهنماییم کنین بهش چی بگم یا چه رفتاری بکنم که درست بشه؟

یه دنیا ممنون❤

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم من متوجه هستم که شما هم دوست دارید همسرتون با خانواده تون رفت و آمد داشته باشند و از این موضوع ناراحت هستید اما واقعیت امر این جاست که ما نمی تونیم همسرانمون رو اجبار کنیم که با خانواده ما رفت و آمد داشته باشند یا چه رفتاری داشته باشند . شما میتونید از همسرتون بخواهید به خانواده تون بی احترامی نکنند.
شما هم اگر محبت و یا کمکی می کنید  با میل خودتون اینکارو انجام بدید توقع نداشته باشید همسرتون برای خانواده شما جبران کنند.
اگر همه تلاشتون رو کردید و متوجه نشدید چرا همسرتون تمایل به ارتباط ندارند اجازه بدید زمان مسایل رو حل کند . همسر شما حق دارد منزل  خانواده شما بیاید یا خیر همینطور که شما این حق رو دارید
شما وظیفه تون رو به عنوان فرزند خانواده انجام بدید و از همسرتون فعلا انتظاری نداشته باشید.