سلام دختر من 34 ماهشه وزن تولدش 3/200 بود و الان 11 کیلو است .دکتر بردم میگفت خیلی لاغره به قول خود مثل سومالیایی ها.براش چندتا مکمل نوشت (آهن و زینک و کلسیم و )یک ماه ونیم گذشته و نیم کیلو اضافه شده اشتهاآور هم نوشت که راستش مرتب ندادم چون سرکار میرم و صبحانه و ناهارشو مهد میخوره.به نظر شما هم خیلی لاغره چیکار کنم فقط میوه و شیر اونم اگه پاکتی باشه میخوره طوری که شیر دیگه تو پاکت میریزم میگه بدمزه است و نمیخوره.
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام. وزن کودک شما نسبت به سنش در منحنی های رشد روی صدک ٢ درصد و قد کودک شما روی صدک ١٧ درصد است و نسبت وزن به قدش ١ درصد است. معنی این اعداد اینست که کودک شما در وضعیت سو تغذیه به سر می برد و پیشنهاد من اینست که در مرحله اول با یک فوق تخصص غدد کودکان و در مرحله دوم با یک فوق تخصص گوارش کودکان مشورت کنید. در رابطه با تغذیه روزانه ٣ تا ٤ واحد لبنیات را به شکلی که کودکتان دوست دارد مثلا بستنی یا فرنی به وی بدهید. حتما روزانه ٤ عدد میوه را اب بگیرید و به صورت ابمیوه بدهید. در رابطه باگوشتها هم به هر شکلی که کودکتان دوست دارد گوشت را به ایشان بدهید مثلا در همبرگر یا ماکارونی یا پیتزا بگنجانید با احترام دکتر فرح بخش