سلام. من الان پسرم دو سال و سه ماهو 20 روزشه الان یک ماهی میشه وقتی مدفوع میکنه سریع دست تو پوشک میکنه این مسئله خیلی زجرم میده تازه من خودم هم باردارم هم کارمند پیش مامانمه نمیتونم از پوشک بگیرمش یاد نمیگیره ولی برای حرف زدن زرنگه تو رو خدا راهنمایم کنید چیکار کنم عادتش ترک کنه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور کودک

مامان عزیز سلام

از سن ۱۸ تا ۳۰ ماهگی کودکان پیش میاد که بطور کاملا تصادفی و از روی کنجکاوی  دست توی پوشکش میبره و محتوایات آنرا بیرون میاورد و شروع میکند به بازی کردن با آن ، بطور قطع این عمل برای شما عذاب اور و غیر قابل تحمله ، در یکسری از کودکان میتوان این عمل رو امادگی جهت از پوشک گرفتن او تلقی کرد در واقع اعلام امادگی میکنه که مامان میتونی پوشک رو از من جدا کنی ☺

اگر کودک برای مدت زمان دوساعته میتواند ادرار خود را نگهدارد و در واقع پوشک خود را دیرتر خیس میکند ، میتوند برای زمان یک ربعه روی صندلی توالت بنشیند یا قوانین دو مرحله ایی را متوجه میشود میتوانید اموزش توالت را شروع کنید البته از یک متخصص هم کمک بگیرید تا شمارا راهنمایی کند .

اگر امادگی اموزش توالت را ندارید میتوانید لباسهایی را تن کودک کنید که دسترسی به داخل پوشک بسته شود مثل لباسهای سرهمی ، در زمانهای بازیش دقت بیشتری داشته باشید به محض دست کردن توی پوشک با لحن ارام و قاطع بگویید «نه!! دست توو پوشکت نکن » اصلا حالت پرخاشگری و دعوا باهاش نداشته باشید ، و بعد سرش رو با چیز دیگه گرم کنید که براش جذابه و دوست داره ، در مورد این قضیه تذکر و صحبت کردن مستقیم باهاش فایده نداره بهتره اسباب بازی براش جایگزین کنید ، زمانهایی که هم میخواد از خواب بیدار بشه یک عروسک نرم بذارید کنارش و بهش بگید بیدار شدی میتونی با این بازی کنی .

این کار یک کار عادتی هست و با این راهها میتونه عادت رو از کودک دور کند.

موفق باشید ☺👋🏻

تجربه شما

بچه ها متفاوتن با هم باید ببینی کی بچه شرایطشو داره برای از پوشک گرفته شدن...من میگم دو سال و نیمه که شد شروع کن ..اگه زودتر بگیری استرس میگیره هم بچه هم خودت...خواهر من دخترش سه سالشه تا یکماه پیش شبا پوشک میکرد اما روزا نه...منم پسرم دقیقا دو سال و نیمه شد گرفتمش

بنظر من به هوش بچه بستگی داره من بچه ام از 18 ماهگی شروع کردم الان روزا بهم میگه فقط شب مای بیبی میکنم

سلام دختر من یه سال و نه ماهشه.از یه سال و نیمی از پوشک گرفتمش البته به مرور ولی الان کلا دیگه هیچ جایی پوشک نمیکنم.ببرمش دستشویی کارشو میکنه ولی خودش خبر نمیده یعنی وقتی تو خونه کاری کنه بعدش خبر میده که دیگه کار از کار گذشته.بعضی اوقات عصبانی میشم ولی میگم آخه اینکه بچه است هنوز کوچیکه. راستی دخترم ایستاده جیش میکنه اوایل مینشست ولی الان ایستاده.خیلی کم میشینه.

پسر من 2 سال و 7 ماهشه ولی هنوز موفق نشدم از پوشک بگیرمش.حتی وقتی پوشکش رو کثیف می کنه هم با کلی دردسر باید ببرم عوضش کنم . کلا با پوشک عوض کردن مخالفه حتی اگه 1 ساعت تو پوشک کثیفش بمونه!!! حرف هم در حد کلمه میگه . تکرار می کنه کلمات رو ولی به تنهایی نمیگه ! دیگه خیلی عصبی و کلافه شدم از دستش . به چه متخصصی برای مشکلاتش باید مراجعه کنم؟

تن تن ببرش دستشویی هر یه ساعت ببرش اصلا پوشکش نکن تنبل میشه اگه هم بردی دستشویی نکرد اشکال نداره ولی هی ببرش تا یاد بگیره که باید اونجا جیش کنه نه جای دیگه دختر خودمم این جوری کردم زود یاد گرفت هر داره میگه بریم دستشویی لولو کنیم

باید چند بار رو مبلای مادر جون پی پی کنه تا یاد بگیره ک این کار عیبه و بره توالت😂

سلام خسته نباشین.پسر من ادرارش خیلی کج میره اصلا صاف نیست.مشکلی داره؟شبام دوبار جاشو خیس میکنه.میشه راهنمایی کنید.

@ماعون

پسر شماتنگی مجاری ادرار داره احتمالا .پسر من هم اینطور بود جراحی ساده داشت انجام داد پیش متخصص  اورولوزی ببریدش .عملش هم همونروز مرخص شد و سخت نبود

@ماعون

ببخشيد پسرتونو با چه روشی ختنه كردين

خیلی واضح و مفید بود واقعا ممنون،پسر۱۷ماهه م رو میخوام از پوشک بگیرم با اطلاعاتتون حس کردم آمادگیشو داره

@4404aylin

منن پسرم هنیطوری میکرد زود تونستم بگیرمش.عالی بود راهنماییتون

@یونیک20

من باردارم میخام تابدنیااومدن بچم پسرموازپوشک بگیرم ولی بلدنیستم پسرم این ماه واکسن 18ماهگی داره