پوست خشک و تخم مرغی قسمت تحتانی

سلام

چند سالی میشه پوست باسنم بسیار زبر و خشک شده انگار سمباده ست.

پر از بر آمدگی های ریزه و انگار پوست تخم مرغیه.

هر از گاهی هم جوش های قرمز با سر سفید میزنه.

واقعا برام خجالت آوره و امکان ازدواج رو ازم گرفته. کاری میشه کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب
بله درمان دارد ، باید حتما حضوری توسط متخصصان پوست و مو کلینیک ایرانیان بررسی شود و درمان هایی که می تواند بسیار موثر باشد از جمله میکرودرم ، فیس آپ  و لیزر های  لایه بردار (اربیوم ، یو لیزر ، co2 فرکشنال و...) می باشد .
 جهت اطلاعات بیشتر با شماره 75900-021 که به صورت 24 ساعته پاسخگوی شما عزیزان می باشند تماس حاصل فرمایید .