سلام خسته نباشید یه سوال در مورد ارتوپدی دارم پسرم زانوهاش ضربدری هس دکترا گفتن تا ۴سالگی خوب میشه ایا این صحت داره یعنی خودبخود درمان میشه
پاسخ مشاور

درمان غیرجراحی مشکلات اسکلتی عضلانی کودکان

با سلام مشکلات زانو در سن فرزند شما ممکن است عادی باشد و خود به خود برطرف شود، اما با توجه به شدت باید مورد ارزیابی قرار گیرد. 8-10 سانت فاصله بین قوزک ها متوسط می باشد، ولی در صورت بیشتر بودن این فاصله، باید تحت درمان و تحت نظر قرار گیرد، چون با توجه به سن پاسخ بهتری به درمان می دهد.