سلام من چند روزه یکی از زانوهامو خم میکنم درد میگیره احساس میکنم متورم شده و موقع خم کردن در د میگیره(البته ی ماه قبلش برای اولین بار بدن سازی رفتم و وزنه زدم احتمال داره مال اون باشه )چیکار کنم

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. ممکنه بخاطر ضعف عضلات اطراف زانو و فشار بیش از حد که ممکنه در اثر بدن سازی به زانوتون وارد شده باشه و این که می فرمایید التهاب داره، لازمه بررسی بیشتری انجام بشه. پیشنهاد میکنم حتما به یک متخصص مراجعه بفرمایید.