توقیف ماشین به عنوان مهریه

با سلام و خسته نباشید یک ماشین رو به صورت قولنامه ای خریداری کردم یعنی سندش به نام صاحب قبلی هست الان خانم ایشون درخواست مهریه کردن و ماشین من توقیف شده با ارایه چه مدارکی میتونم ماشینم رو از توقیف دربیارم ممنون از پاسخ گوییتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
شما میتوانید با استناد به قولنامه و اسناد پرداختتان به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید و جهت رفع توقیف ، دادخواست اعتراض ثالث اجرائی ثبت نمایید.
موفق باشید.