اختلال یادگیری کودک

سلام. من دختری ۶ ساله دارم که کلاس اول میره مشکلش اینه که نمیتونه حرفی که بهش آموزش داده شده رو بنویسه اگر هم بنویسه یا وسط دفتر می نویسه یا کج و کوله یا اصلا میگه نمی تونم یا بزرگ یا کوچیک و ... امروز که عاجز شدم از بس من یه چیز یادش دادم ولی اون نمی تونست مثل اون بنویسه یا اصلا چیز دیگه مینوشت حالا سوالم از شما اینه من هر چی آموزشش میدم جدا از مدرسه بازم وضعیت به همین شکل خستم کرده خودشم خیلی عذاب میکشه گریه میکنه علاقه منده بی نهایت به مدرسه ولی این مشکلو داره فردا هم معلمش منو خواسته به خدا من میمیرم اگه بگه دیر آموزه خدایی نکرده در ضمن تو حرف زدن و رفتار خیلی ماشالله زرنگه ولی توانایی مشقش ضعیف و مثلا تو ریاضی شکل میدن میشمره میگه مثلا  ۱۲۳۴۵۶ تا ولی باز ازش میپرسی خب چندتا بود میگه ۳ تا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
برای داشتن اختلال یادگیری باید فرزندتان بررسی عمیق تر و تخصصی‌تری بشود ،بنابراین نمی‌توان به این راحتی این لیبل را به او زد .
اما نکته‌ی بسیار مهم این است که چنانچه خیلی شما او را تحت فشار قرار دهید اوضاع بدتر می‌شه و اعتماد به نفس‌اش را از دست می‌دهد .
اول از همه باید با خمیر بازی، گل بازی و هر بازی که موجب تقویت عضلات دست می‌شود سعی کنید که دستش را قوی تر کنید
ابتدا با پاستل  آن حرف را که فرا گرفته در کاغذ بی خط بنویسد ،برای شمردن شکل از وسیله مثل مداد،لوبیا،نخود و... استفاده کنید که برایش ملموس تر است .
امکان دارد کمی برایش زود باشد.
آیا کودکتان قبل از این مهد کودک و پیش دبستانی رفته؟ آیا نیمه اولی است
چون خود این موضوعات روی توانمندی‌های کودک بسیار موثر است.
با سپاس