سلام. من شدیدا دچار اضطراب هستم به طوری که روی یادگیریم هم تاثیر منفی داره یه مطلب رو چندبار میخونم ولی انگار هیچی نخوندم. سه ساله دارم راجع به رتبم دروغ میگم به خانوادم نمیدونم چیکار کنم هر سال

میگم امسال بیشتر میخونم و منابع بهتری استفاده میکنم ول بازم موفق نمیشم. نمیدونم چیکار کنم میخوام به خانوادم بگم ولی میترسم اتفاقی براشون بیفته یا ‌طردم کنن واقعا نمیدونم چیکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت مرد شغل کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و‌درود
ابتدا به شما تبریک میگم که به احساس خود واقف هستید
خود اضطراب یک باز دارنده در عملکرد است و خیلی اسیب زا
همه چیز درس نیست میتوان با اموزش. مهارت هایی به موفقیت های بالاتر رسیدولی این مستلزم همراهی خودتون و خانواده هست
به شما پیشنهاد میکنم به یک مشاور مراجعه بفرمایید که به شما کمک بشه با آموزش راهکار برای تعدیل اضطراب و بتوانید اهدافتون رو شناسایی کنید ، وبراش تلاش کنید
از این طریق هم شما به خودتون کمک میکنید و هم بهترین رفتار وکلام خواهید داشت تا با خانوادتون صحبت کنید وانها هم در مسیری که با اطمینان قدم گذاشتید همراهیتون خواهند کرد
شاید ابتدای راه پذیرشش بسیار سنگین باشه ولی نتیجه بخش خواهد بود.
موفق و موید باشید
با احترام