سلام من خانم متاهل ٣٢ ساله هستم

اين مشكل خيلی باعث خجالت من ميشه، من آدرسها رو نميتونم ياد بگيرم، يعنی از وقتی يادمه تو يادگيری آدرس مشكل داشتم ، وقتی مهد ميرفتم يادمه مهدمون يک خيابون از خونه فاصله داشت، ولی من هميشه ميترسيدم گم بشم و الان كه به اين سن رسيدم باز حتی تو يه پاساژ رو چندين بار برم باز هم يادم نميمونه كدوم ورودی به كدوم خيابون باز ميشه، بعضی اوقات خودم هم تعجب ميكنم چرا اينطوری ميشه، و سعی ميكنم كسی نفهمه ولی از خودم خجالت ميكشم، حافظه تصويری خوبی دارم ولی تو پيدا كردن جهات مشكل دارم، به نظرتون من چه مشكلی دارم، در ضمن من به نظر خيلی ها باهوش هستم چه موقع مدرسه و چه بعدا ،تو كنكور رتبه دو رقمی آوردم و اينكه گاهی اوقات يه كلمه ساده يادم ميره و موقع حرف زدن يهو ميمونم نميتونم به ياد بيارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزيز سلام
مشكلى كه بيان كرديد نيازمند داشتن اطلاعات بيشترى درمورد پيشينه ى خانوادگى و مراحل رشدى شماست. اين مشكل ميتواند ريشه در مشكلات توجه، حافظه يا ساير كاركردهاى اجرايى داشته باشد كه تنها با ارزيابى و سنجش دقيق ميتوان به علت آن پى برد و آن را ريشه يابى كرد.
امروزه روش هاى توانبخشى شناختى  ميتواند در بهبود و ارتقاى اين عملكردها كمك شايانى كند؛ بنابراين توصيه من به شما بهره مندى از خدمات حضورى  جهت حل مشكلتون هست.
موفق باشيد.