اعتماد به نفس پایین

سلام خسته نباشید. خانم ۲۴ ساله هستم اعتماد به نفس پایینی دارم خیلی اذیت میشم تو اجتماع یا وقتی بچم شیطنت میکنه بخاطر همین شرایطم اذیت میشم وسواس فکری گرفتم فکر میکنم هیچ چیزم خوب نیست همیشه حسرت میخورم در حالی که شرایط خوبی دارم از لحاظ بچه و همسر ولی دارم خودمو و همسرمو عذاب میدم بخاطر روحیه ام حرف مردم برام مهم شده کوچیکترین حرکتی رو انجام بدم یا همسرو بچم انجام بدم فکر میکنم دیگران چه فکرایی راجع بهمون میکنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

ميتونم درک كنم چقدر تحت فشار هستيد .

قبل از هر چيز اين را بدانيم كه ذات بچه شيطونی كردن است و اينكه مردم هميشه به دنبال موضوعی برای حرف زدن هستند آنچه مهم است شما و خانواده سه نفری شماست .يكی از راهكارهايی كه ميتواند به اعتماد به نفس كمک كند اين است كه همه داشته هايتان را روی يک كاغذ بنويسيد و آن را جايی بگذاريد كه بتوانيد هر روز آن را ببينيد.با افرادی معاشرت كنيد كه احساس امنيت و آرامش به شما ميدهند .و اينكه در خانه خود را سرگرم كنيد به كلاس هنری يا فعاليتی كه دوست داريد بپردازيد ،ورزش كنيد پياده روی كنيد .