انصراف از دانشگاه دولتی

سلام. من دانشجوی شیمی دولتی روزانه هستم ولی از پس درسا برنمیام و هیچی نمیفهمم از طرفی پایه شیمی رو هم بلد نیستم یعنی عملا در سه ترم تونستم چهارده واحد پاس کنم و اونم با نمرات پایین ...حالا میخوام انصراف بدم و برم آزاد بین رشته حقوق و حسابداری موندم حسابداری رو از ریاضیش میترسم چون زیاد خوب نیست ریاضیم و مثلا انتگرال و مشتق و اینا رو به هیچ وجه بلد نیستم و علاقه ای ندارم به نظرتون اگه برم حسابداری کم میارم ؟چون حسابداری خیلیا میگن علم اعداد هستش نه علم ریاضی بین حقوق و حسابداری بازار کار کدوم بهتر است اابته اگه رشته بدون آزمون دیگه ای هم که بازار کار داره ممنون میشم راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. این که میگید بلد نیستم و یاد نمی گیرم خیلی واقعی نیست. یک انسان که از نظر هوشی مشکل نداشته باشد و اختلال درک ریاضی نداشته باشد با کمی دقت و تمرین می تواند مشتق و انتگرال را یادبگیرد. اگر مشکل هوشی و اختالات یادگیری داشتید تو همون سالهای اول ابتدایی مشکل پیدا می کردید. بنابراین عدم توانایی یالدگیری ریاضی و شیمی واقعی نیست.  حسابداری نیاز زیادی به ریاضی نداره. ریاضی در حد علوم انسانی بلد باشید و به کارهای اداری علاقه داشته باشید می توانید حسابداری بخوانید. البته درسهای رشته حسابداری بی ربط و کنسل کننده هست. در ضمن در ضمن دانشگاه باید کلاس آزاد عملی حسابداری هم بری تا کار یادبگیری.  حقوق باید خیلی بخونی تا بتونی کانون وکلا قبول بشی.