تومور در بیضه همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 767 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام دکتر. وقت بخیر همسرم 29 سالشونه و متاسفانه در بچگی اوریون گرفتن که باعث کوچک ماندن ببضه ها شده و برای بچه دار شدن آی وی اف کردیم تعداد اسپرمشون کم بود.چند روز پیش به علت درد بیضه چپ به دکتر مراجعه کرد که پس از سونو تشخیص تومور بیضه دادن و فوری بیضه رو خارج کردن اما آزمایشات  خون چیز بدی و نشان نداد یعنی آرمایش خونشون خوب بود میگفتن یعنی در خون چیزی دیده نشده بیضه رو به پاتولوژی فرستادن 20 روز دیگه جوابش میاد اما دکتری که بیضه رو خارج کردن گفتن توده توپر خونی بوده اما هنوز از بافت بیضه خارج نشده بوده .حالا سوال من اینه که چقدر با توجه به چیزایی که گفتم ممکنه خدا نکرده توده بدخیم باشه؟؟ اصلا توده خوش خیم هم در بیضه رشد میکنه؟؟وضعیت همسرم چطور میشه؟؟چه اقداماتی دیگه ما باید انجام بدیم؟؟اگر ممکنه راهنمایی کنید.ممنون میشم..

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام
امکان خوش خیم بودن تومور نیز وجود دارد.
فعلا باید تا آماده شدن جواب پاتولوژی بیصه صبر کنید.

تجربه شما

سلام آقای دکتر وقت بخیر.. متاسفانه تومور بدخیم بوده..پزشکشون گفتن اسکن و آزمایش مجدد انجام بدهند..دیگه چه کاری باید انجام بدهند چه توصیه ای دارید؟؟میشه کمک کنید؟

متشکرم.ممنونم

.