پرولاکتین بالا و احتمال تومور

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 501 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من ۲۸ سالمه میل جنسیم خیلی کم شده و بی انگیزه و افسرده شدم. دکتر برام آزمایش نوشت که تیروئیدم لب مرزه ۴.۴۸  ... ۰.۳-۵

پرولاکتینم هم ۹۰ .... ۵-۳۵

دکتر ام آر آی هیپوفیز نوشته برام

هیچوقت سابقه تیرویید و پرولاکتین بالا نداشتم

آیا تومور دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید اول ام آر آی انجام دهید تا مشخص شود به این شکل نمی توان صد درصد نظر قطعی را داد اما نگران نباشید با توجه به عدد پرولاکتین شما در آزمایش انجام شده احتمال وجود تومور در غده هیپوفیز ضعیف است به هر حال جای نگرانی وجود ندارد مشکل شما درمان دارویی دارد وبا مصرف دارو قطعا مشکل شما برطرف خواهد شد موفق باشید

تجربه شما

سلام دوست عزیز

منم مثل شما با پرولاکتین بالا رفتم ام آر آی خوشبختانه تومور خیلی کوچیک بود و دکتر بهم اطمینان داد مشکل خاصی نیست فقط برای دوز دارو باید اندازه گیری بشه، انشالله که برای شما هم مشکلی نباشه. نگران نباشید