با سلام و احترام و عرض خسته نباشید. برادر من میخواهد یک موتور خارجی از دوستش بخرد این دوستش از اتباع افغان هستن که سند موتور را بنام یکی از دوستان مشترکشان که ایرانی هستن بنام زده حال مشکل اینجاست که دوست برادر من میخواهد موتور را به برادرم بفروشد اما صاحب سند برای کاری به ترکیه رفته و با او تماس گرفتن و گفته که برای همیشه رفتم و هرگز به ایران برنمیگردم و حاضر نیست بیاید امضا کند حتی به او گفتند از طریق سفارت و دفترخانه اقدام کند اما مخالفت میکند حال با توجه به این مشکل چطور میشود موتور را فروخت كه بعدها برای برادرم مشكل يا دردسرحقوقی و کیفری درست نشود.،ممنون از راهنماییتون باتشکرفراوان ازشما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام و احترام
تنها راه قانونی نقل و انتقال این موتور تنظیم سند رسمی با امضاء مالک رسمی و یا وکیل قانونی وی می باشد.بنابراین تنها در صورتی اقدام به خرید این موتور نمایید که یا مالک رسمی حاضر به تنظیم سند برای شما شود و یا اینکه از طریق سامانه وزارت امور خارجه به شما وکالت در تنظیم سند بدهد.در غیر این صورت هرگونه معامله عنوان مجرمانه انتقال مال غیر را دارد.
موفق باشید.