سلام. 5 ساله ازدواج کردم همسرم خیلی سرده نه ابراز علاقه میکنه نه یه دوست دارم میگه نه علاقه به رابطه داره نه محبت کردن بلده دیگه خسته و بی انگیزه شدم به زندگی حس میکنم تنها اتفاق خوب زندگیم پسر 2 سالمه بگید باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه کلامی ابراز علاقه ای صورت نگیره و شما نشانه ای دریافت نکنید یعنی همسرتون جنس شما رو در دریافت محبت نشناخته؛ بهتر هستبا ایشون صحبت کنید که دوست دارید چطور محبت شون رو به شما نشون بدن و ابراز علاقه ای که مدنظرتون هست چه جوری .